Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen

Over Deba

Al meer dan 36 jaar ervaring in bedrijfswagens

DEBA is een echt familiebedrijf, met trotse en betrokken mensen.
Al meer dan 36 jaar verkopen we de beste bedrijfswagen oplossingen met onze merken FIAT en IVECO in West-Brabant en Zeeland.
Door de jaren heen heeft DEBA dankzij een zeer hoogstaand serviceniveau een uitstekende reputatie en deskundigheid als solide bedrijfswagendealer opgebouwd. 

Bij de vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Kapelle zorgen in totaal 70 deskundige en betrokken medewerkers voor de mobiliteit van onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld.
 
Voor optimale mobiliteit en ontzorging van onze klanten hanteert DEBA een full service concept ; advies, verkoop, service, verhuur, lease, schadeherstel en specifieke technische oplossingen. Dankzij het zeer brede modelgamma van FIAT Professional en IVECO kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. Ook voor service aan campers en trailers is DEBA hét adres.

 

Onze DNA ; 
DEBA Bedrijfswagens is aangesloten bij BOVAG Truckdealers, een afdeling van de brancheorganisatie BOVAG met ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

DEBA Bedrijfswagens voldoet aan het kwaliteitssysteem ISO 9001:2008. Dit geeft aan dat de organisatie voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en bewust actief is met waarborging en optimalisering van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Per december 2010 zijn we gecertificeerd als “Erkend Duurzaam”. Het certificaat 'Erkend Duurzaam' is een initiatief van BOVAG Autodealers en ontwikkeld in nauwe samenwerking met het milieuadviesbureau BECO. Het stelt BOVAG-dealers die maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu in hun bedrijfsvoering aantoonbaar een warm hart toedragen, in staat zich daarmee te profileren.

Klik hier voor PDF brochure


 

 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle